Sala de degustări

Vasta si primitoarea sala situata deasupra cantinei este gara sa va primească pentru degustarea tuturor produselor  fabricate de companie, de la vinuri la gemuri, fără a neglija uleiul. Giovanni și Gioele se bucură să vă povestească despre munca lor despre întregul lanț de producție, va vor satisface toate curiozităţile.  Începând cu pământurile, pana la sticle, trecând prin stadiul de vinificaţie și crame veţi fi însoţiţi intr-o zonă cu natură necontaminată care respectă mediul înconjurător și persoanele.


O oaza de pace situata între colinele din Ascoli Piceno, în mijlocul zonelor de vița de vie și a livezilor de măslini unde este posibil să regăsim savoarea tradiţiei și să ne bucuram de întâlnirea cu natura. Un loc unde se restabileşte relaţia între corp si spirit , mângâiaţi de o adiere de vânt ce te face sa îţi placă mai mult dulcele sezon estival. Continuă cu vizita B&B in zona Marche sau navighează direct pe harta site- ului.

Agroturismul nostru – Oaza biologica

Redescoperirea vechilor tradiţii agricole ale zonei și evaluarea produselor tipice ale colinelor zonei nu fac abstracţie de la tutela naturii mediului înconjurător.  Atenţia si grija prezentată pentru activităţile agricole are un slab impact ambiental cat si respectul si grija pentru procesele biologice naturale, descriu modul nostru de a percepe agroturismul in zona Marche si ne permite să oferim oaspeţilor noştri produse garantate, provenite exclusiv di agricultura Bio.